Start running 0-5km: 

Lessenreeks van 12 sessies op dinsdag- en donderdagavond van 20u tot 21u. Prijs voor 12 weken: €72 (je kan voor dit bedrag zowel dinsdag als donderdag komen trainen)

Dit is een lessenreeks voor mensen die probleemloos 5 km kunnen wandelen.

Je wordt professioneel begeleid en loopt op muziek op cadans.

Er zijn 3 lessenreeksen

Lessenreeks 1: van begin januari tot en met eind maart.

Lessenreeks 2: van begin april tot eind juni.

Lessenreeks 3: van begin oktober tot eind december

INSCHRIJVEN

Continue Running 5-10km

Dit is de vervolgreeks van de start Running.

Doorlopende lessen het ganse jaar op dinsdag- en donderdagavond van 20u tot 21u. 

Vereiste is dat je minstens 5 km kan lopen aan één stuk en beschikt over een hartslagmonitor (sporthorloge die hartslag weergeeft). Hier werken we met een 10-beurtenkaart van €60 (deze kaart kan ook gebruikt worden voor de core- & stability sessies).

INSCHRIJVEN

Continue Running >10km

Dit is de vervolgreeks van de Coninue Running 5-10km.

Doorlopende lessen het ganse jaar op dinsdag- en donderdagavond van 20u tot 21u30. Vereiste is dat je minstens 10 km kan lopen aan één stuk en beschikt over een hartslagmonitor (sporthorloge die hartslag weergeeft).

In deze lessen wordt "interval" getraind op een verantwoorde manier. Hier werken we met een 10-beurtenkaart van €60 (deze kaart kan ook gebruikt worden voor de core- & stability sessies).

INSCHRIJVEN

Core- & Stability trainingen, stop de rugklachten! .

Blue Globe Sports heeft een outdoor-fitness in zijn tuin en biedt naast de wekelijkse lessen start-to-run ook wekelijkse lessen core-stability aan. Hier worden in circuitvorm 13 verschillende oefeningen uitgevoerd. Dit cirquit wordt twee maal doorlopen.
  De professionele trainers van BGS zijn ervan overtuigd dat het trainen in buitenomgeving een sterke meerwaarde biedt aan de deelnemers. Het huidige niveau van elke deelnemer speelt geen enkele rol”.  Het ganse jaar door geven wij CORE & MOBILITY trainingen op dinsdag- en donderdagavond vanaf 19u tot 19u45 !

INSCHRIJVEN